Expedities (wandel- en fietstochten) / Vanaf 13:30 uur / Vertrek- en eindpunt: De Besturing

Ontmoet verleden, heden én toekomst van de Binckhorst! Er worden tijdens de 24 uur in totaal 5 expedities aangeboden die je uitnodigen om de Binckhorst en haar ’bewoners’ beter te leren kennen over dag en in de nacht.

Ga mee op expeditie en meld je aan voor tours zoals ‘Ontdek oude ambachten en nieuwe technieken’ (wandeltocht), ‘Ontmoet de ondernemers van de toekomst’ (fietstocht), ‘Verleden, heden en toekomst van de Binckhorst’ (fietstocht). ‘Beleef de (sportieve) waterkant van de Binckhorst’ (fietstocht én roeiclinic) en de avontuurlijke ‘BINCK BANG nachtexpeditie’.

Een expeditie duurt in totaal 1,5 à 2 uur. Er kunnen maximaal 20 personen in een groep en je bezoekt verschillende bedrijven in de Binckhorst. Bij elke plek blijf je ongeveer 30 minuten en is er een lokale expert aanwezig die een toelichting geeft of een persoonlijk verhaal vertelt. Alle expedities zijn onder begeleiding van een deskundige ‘tourguide’: iemand die iets kan vertellen over het gebied en die je meeneemt van plek naar plek.

De expedities hebben als vertrek- en eindpunt de locatie Ateliercomplex De Besturing (Saturnusstraat 91) in de Binckhaven waar je na afloop een gratis drankje kan krijgen.

Voor de fietstochten graag zelf een fiets meenemen. Wij verhuren geen fietsen.

Tickets: € 8,50* (inclusief drankje) p.p. per expeditie
Tijd: Vanaf 13:30 uur
Datum: 6 oktober 2017
Locatie Vertrek- en eindpunt: Saturnusstraat 91, 2516 AG Den Haag (aan de kade in de haven)
Aanmelden: Reserveren via info@imbinck.nl o.v.v. TOUR
OV: Bus 26, halte Saturnusstraat

*Gelieve t/m 3 oktober ticket betalen d.m.v. een online betaling via IBAN NL31 KNAB 0722 3181 89 t.n.v. Stichting I’M BINCK. Na 3 oktober contant betalen aan het begin van de tour.

EXPEDITIES

EXPEDITIE 1

tour1

13:30 – 15:30 uur
De expeditie ‘Ontmoet de ondernemers van de toekomst’ neemt je mee naar ‘Pro-Ecocoatings’, ‘MOOOF’ en de ‘Beeldhouwwinkel’.

Lees meer

EXPEDITIE 2

tour2

13:30 – 15:30 uur
De expeditie ‘Verleden, heden en toekomst van de Binckhorst’ neemt je mee naar het Trefpunt Rotterdamsebaan, de rooms-katholieke begraafplaats Sint Barbara en het verborgen kasteel.

Lees meer

EXPEDITIE 3

tour3-2

13:30 – 15:30 uur 
De expeditie ‘Ontdek oude ambachten en nieuwe technieken’ start bij het kersverse bedrijf Laser BRO en neemt je verder mee naar Verffabriek De Vos.

Lees meer

EXPEDITIE 4

expeditie4

17:00 – 18:30 uur
De expeditie ‘Beleef de (sportieve) waterkant van de Binckhorst’ brengt je naar de verborgen wereld van het water in de Binckhorst. Doe mee aan een roeiclinic van Roeivereniging De Laak.

Lees meer

EXPEDITIE 5

special5

00:00 – 01:00 uur
Ga mee op de avontuurlijke ‘BINCK BANG Nachtexpeditie‘ onder begeleiding van een gids en laat je verrassen. Durf jij het aan?

Lees meer