I’M BINCK Ondernemersontbijt ‘Ontmoet de buren uit de Haagse Binckhorst, overig Laak, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Den Haag’/  08:00 – 10:00 uur / Locatie: Avicenna Coffee Corner

Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrenzen en de ingrijpende veranderingen die de komende jaren in de Haagse Binckhorst plaatsvinden, bieden veel nieuwe marktkansen. Vandaar dat stichting I’M BINCK, het platform voor de Binckhorst, je van harte uitnodigt om op 6 oktober a.s. deel te nemen aan het I’M BINCK Ondernemersontbijt.

Kennismaken met de buren, bijgepraat worden over ontwikkelingen en inspiratie voor jouw bedrijf opdoen staan centraal.

Deelnemers maken kennis met elkaar en de rijkdom aan bedrijvigheid in de Binkhorst tijdens het ontbijt in de splinternieuwe Avicenna Coffee Corner.

Kom inspiratie opdoen uit bedrijfspitches van:

  • Sahar Abshari vertelt haar bijzondere verhaal over AVICENNA Coffee Corner.
  • Paul (Game Changer) mede oprichter van Secrid, ontwikkelde een revolutionair ander product en productieproces waardoor leren portemonnees weer op grote schaal in Nederland geproduceerd kunnen worden en niet in lage loonlanden.
  • Marc Mosmans werkt aan het project Hugahomea small house, a huge home. Een modulaire zoektocht naar de maakbaarheid van je eigen huis.
  • Marc ten Oever van Afval loont waar je je afval gescheiden kunt inleveren in ruil voor geld.

Inspiratie over nieuwe vormen van economie, vernieuwende producten en een bijzonder business model.

Je wordt kort bijgepraat over de ontwikkeling van de Binckhorst gedurende de komende 10 tot 15 jaar en als economisch knooppunt in de Haagse regio. Wat betekent bijvoorbeeld de komst van 5.000 woningen en ruim 10.000 nieuwe klanten om de hoek voor (nieuwe) ondernemingen? En hoe kan de bedrijvigheid zich ontwikkelen?

Het ontbijt vormt de aftrap van de vijfde editie van het I’M BINCK Festival, dat 24 uur duurt tot de ochtend van 7 oktober, 08.00 uur.

Kosten ontbijt: € 5,00 (Pinnen op locatie, koffie en thee zijn gratis)
Tijd: 08:00 – 10:00 uur
Datum: 6 oktober 2017
Locatie: Avicenna Coffee Corner, Regulusweg 11, (op de hoek met de Saturnusstraat), 2516 AC Den Haag
Aanmelden: Schrijf je in via het aanmeldformulier
OV: Bus 26, halte Saturnusstraat